Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Salón 94

Perruqueria especialista en l'allisat definitiu a Barcelona

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Sempre és bon moment per lluir aquest canvi de look amb el qual somies des de fa tant de temps. Només t'has de posar en mans de professionals, i què millor que a la perruqueria per a home i dona Salón 94 a Sant Martí. Som especialistes en allisat japonès, així com en color i maquillatge de tota mena. Això no obstant, no només oferim aquests serveis als nostres clients, navega pel nostre web i descobreix tot el que fem al nostre saló. 


Estem formats per un equip de professionals que han estat adquirint els coneixements necessaris per exercir les funcions que realitzen avui dia. Pentinar i tallar semblen tasques fàcils, però no ho són tant si no s'adquireix la formació necessària. El color és un altre dels nostres punts forts, igual que el maquillatge, tant de nit com social o per a núvies. Si vols aprendre a maquillar-te, vine als nostres cursos. Informa't sense compromís del curs d'automaquillatge i allisat definitiu. 


Hem de destacar que som un saló sostenible, això vol dir que els nostres productes no tenen cap impacte sobre el medi ambient ja que són naturals, formats amb plantes i fruites. Treballem amb marques professionals que en garanteixen la qualitat i al mateix temps afavoreixen aquesta causa tan important per a tots. 


Vine, coneix-nos i queda't pels nostres serveis!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Huelva, 20 Local 2 Interior 08005 Barcelona
Carrer de Huelva, 20 Local 2 Interior 08005 Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied